Over SHe Fotografie

SHe Fotografie is een jonge, enthousiaste onderneming.
Aan het roer staat Suzanne Heikoop, sinds 2012 afgestudeerd fotograaf.
Naast haar afgeronde opleiding heeft ze ook een schat aan ervaring opgebouwd doordat ze al jaren opdrachten doet voor particulieren, bedrijven en media.

Suzannes betrokken en nuchtere karakter is ook terug te zien in het werk dat ze levert. Het is haar specialiteit om mensen, dingen en gebeurtenissen vast te leggen zoals ze zijn. Het liefst werkt ze bijna onzichtbaar op de achtergrond. Als er wat meer sturing nodig is, laat ze ook van zich horen.
Een kwaliteit van Suzanne is dat ze mensen en situaties goed aanvoelt en daarop kan anticiperen. Zelf gaat deze fotograaf niet graag op de foto, waardoor ze goed weet wat cameraschuwe mensen nodig hebben om zich veilig te voelen.

Door een brede basisopleiding en diverse interesses, heeft Suzanne ook ervaring met tekstschrijven, grafische vormgeving, marketing, sociale media, video, totaalproducties en lesgeven. Suzanne denkt graag mee over de doelgroep en toepassing van het te leveren werk. Ook werkt ze samen met andere ondernemers om gezamenlijke diensten aan te bieden. Als een opdracht niet in haar straatje ligt, weet ze vaak wel iemand die een beter resultaat op dat gebied kan bieden. Schroom dus niet om advies te vragen over projecten, samenwerkingen of details. 

U kunt bij SHe Fotografie terecht voor onder andere:

~ Fotografie:
–         Sfeerreportages
–         Bedrijfsreportages
–         Journalistiek
–         Sportevenementen
–         Evenementen en concerten
–         Groepsfoto’s
–         Portretten
–         Uitvaarten

–         Kinderfeestjes
–         Studiofotografie

~ Teksten
~ Vormgeving
~ Fotoworkshops

Staat uw opdracht er niet bij? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.